Stefano79 Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Chi ga voia de passar la serata in una delle migliori osmize? Pensavimo de far questo giovedì, per l'ora decideremo a breve. Dai su, meteve in lista Quote
assist Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Me dispiasi ma son de reperibilità, meio de no. Buon divertimento a chi ghe andarà Quote
SandroWeb Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Passo, torno da Milano molto tardi giovedì sera.... Quote
M4st3r Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 bon, se qualchedun vien vegno anche mi... giusto x farme un 2 curve x rivar la Quote
Stefano79 Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 in conclusion, chi vien? Penso che saremo noi e M4st3r. Ma si dai, seratina tranquilla Quote
M4st3r Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 ou grazie eh.. grazie grazie grrraaazzzzie grazie grazie x ieri muli Quote
tuxav Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 ... Ooops grassie anche da parte mia a chi che iera su... e anche al paron de casa (o de osmiza ? ) che ne trata sempre ben :D xe verta fin domenica, consiglio a tuti de farghe un salto :D Quote
tinuviel Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 e sì, grazie a tutti Xè stada una serata molto piacevole, go visto diversi oci lucidi per la commozion? @ Jazz: te son andado poi a lavorar? Mi sta mattina iero meno rinco del previsto Quote
Stefano79 Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Bella serata si Un grazie particolare ai autisti e motociclisti che me ga scarrozzà anche stavolta Quote
Jazz Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 e sì, grazie a tutti Xè stada una serata molto piacevole, go visto diversi oci lucidi per la commozion? @ Jazz: te son andado poi a lavorar? Mi sta mattina iero meno rinco del previsto Certo che son andà a lavorar...te me sottovaluti Quote
tinuviel Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 e sì, grazie a tutti Xè stada una serata molto piacevole, go visto diversi oci lucidi per la commozion? @ Jazz: te son andado poi a lavorar? Mi sta mattina iero meno rinco del previsto Certo che son andà a lavorar...te me sottovaluti nuuu ma te em gavevi dito che te gavessi avudo qualche problema Quote
Recommended Posts